
Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, παραμένει η μία αγωνιστική
Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, διατηρώντας έτσι την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία είχε επιβάλλει πρωτόδικα ο αθλητικός δικαστής της ΕΠΑΕ.
26
Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, διατηρώντας έτσι την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία είχε επιβάλλει πρωτόδικα ο αθλητικός δικαστής της ΕΠΑΕ, για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στους αγώνες των δύο ομάδων με τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη, αντίστοιχα.
Ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης εναντίον της Ξάνθης, ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του στον αγώνα πρωταθλήματος κατά του Ηρακλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μεξικό: Δολοφονείται δήμαρχος λίγους μήνες αφού επέζησε σε προηγούμενη απόπειρα
- Εβρος: Σφοδρή χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει στρατιωτικές δαπάνες άνευ προηγουμένου 1,150 τρισ. δολαρίων για το 2027
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα


