Στον έλεγχο του ομίλου Marfin η LogicDIS
Στην Greek Information Technology Holdings (εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin που ελέγχει την Singular) πώλησε η Eurobank το 28,4% της εταιρείας LogicDIS, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη. Το τίμημα της πώλησης ανήλθε σε 23,9 εκατ. ευρώ.
27
Στην Greek Information Technology Holdings (εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin που ελέγχει την Singular) πώλησε η Eurobank το 28,4% της εταιρείας LogicDIS, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη.
Επίσης, η Eurobank θα μεταβιβάσει σε εταιρεία που θα υποδείξει η GIT Holdings, το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο που έχει εκδώσει η LogicDIS, το οποίο, σε ενδεχόμενη μετατροπή του, θα ανεβάσει την συμμετοχή της GIT Holdings στην LogicDIS στο 42,7%.
Η συνολική αξία της συναλλαγής είναι 23,9 εκατ. ευρώ (10 εκατ. ευρώ για τη μεταβίβαση των μετοχών και 13,9 εκατ. ευρώ για την μεταβίβαση του ομολογιακού). Το συνολικό τίμημα μπορεί να μειωθεί μέχρι 2 εκατ. ευρώ ανάλογα με τις τελικές εκτιμήσεις των ορκωτών ελεγκτών για την καθαρή θέση της LogicDIS μετά την δημοσίευση του ισολογισμού της εταιρείας για το 2005.
Η LogicDIS είναι μια εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στην αγορά υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής στην ελληνική αγορά.
Η συνεργασία με την Euroban θα συνεχισθεί, αφού η τράπεζα υπέγραψε πενταετή συμφωνία συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ με τον όμιλο των εταιρειών GIT Holdings για συνεργασία σε τομείς όπως η προμήθεια τυποποιημένου λογισμικού τρίτων και ιδιοπαραγόμενου λογισμικού, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, οι υπηρεσίες ανάπτυξης και συντήρησης λογισμικού, η προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής και οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για συστήματα πληροφορικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
- Η σιωπηλή πανδημία: Η κατάρρευση της ψυχικής υγείας των εφήβων
- Libération για Αλέξη Τσίπρα: Η ηχηρή πολιτική επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442