
Ικανοποιημένος από ορισμένα πράγματα ο Ρεχάγκελ
«Εμείς είχαμε μια ευκαιρία να κάνουμε τεστ για τους νέους που κλήθηκαν. Είμαι ικανοποιημένος σε ορισμένα πράγματα». Αυτά δήλωσε ο Ότο Ρεχάγκελ ύστερα από το 1-1 με τη Ν.Κορέα, ενώ παραδέχθηκε ότι οι πολλές αλλαγές στο β ημίχρονο χάλασν το ρυθμό των διεθνών.
66
«Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Ν. Κορέα, που διαθέτει καλούς παίκτες. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα αντιμετωπίσουμε γρήγορους αντιπάλους. Εμείς είχαμε μια ευκαιρία να κάνουμε τεστ για τους νέους που κλήθηκαν. Είμαι ικανοποιημένος σε ορισμένα πράγματα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν πήγαμε τόσο καλά στο δεύτερο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και προετοιμαζόμαστε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι το Σεπτέμβριο» δήλωσε ο Οτο Ρεχάγκελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νότιο Κορέα.
Όταν ρωτήθηκε γιατί έπεσε η απόδοση της ομάδας στην επανάληψη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε: «Θέλαμε να δούμε τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Εγιναν πολλές αλλαγές, οι οποίες άλλαξαν και τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες για να βγούμε μπροστά».
Σε ερώτηση Κορεάτη δημοσιογράφου για τις πιθανότητες που δίνει στην ασιατική ομάδα στο Μουντιάλ της Γερμανίας, ο Ρεχάγκελ σχολίασε: «Οι συνθήκες που θα συναντήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι εντελώς διαφορετικές από ότι είναι εδώ, όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο… Ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει εδώ, δεν μπορούμε να λέμε ότι θα πράξει το ίδιο και στη Γερμανία».
Με τον προπονητή του συμφώνησε και ο Τραϊανός Δέλλας, που υπογράμμισε: «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πραγματικά μια καλή εμφάνιση ενώ στο δεύτερο έγιναν αλλαγές και άλλαξε και ο ρυθμός μας. Τα νέα παιδιά που ήρθαν έχουν προοπτική, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο, αντάξιο των προσδοκιών, που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση στο επόμενο Euro».
Ο Βαγγέλης Μάντζιος τόνισε: «Πήραμε θετικές εντυπώσεις από ένα δύσκολο φιλικό. Ηρθαμε εδώ για την πρώτη θέση και ήταν ένα καλό ματς για όλους εμάς τους νέους παίκτες. Ο κορμός δεν θα αλλάξει, αλλά ο προπονητής ήθελε να δοκιμάσει κάποια πράγματα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναδείχθηκε MVP του αγώνα ενώ άτυχο ήταν το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Τζιώλη, που αντικαταστάθηκε στο 78 και έκανε ράμματα.
Ο Οτο Ρεχάγκελ και ο συνεργάτης του Γιάννης Τοπαλίδης παρέμειναν στο στάδιο «Φαϊζάλ Μπιν Φαχντ», προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς της Σαουδικής Αραβίας με τη Φινλανδία, το οποίο έληξε επίσης ισόπαλο με 1-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή
- Ίλιον: Καταγγελίες για καθυστερήσεις και έλλειψη νερού στη φωτιά που κατέκαψε ολόκληρη πολυκατοικία
- ‘Εξαλλοι οι οπαδοί της Τότεναμ λόγω της συνεργασίας με την «Peppa pig» ενώ παλεύει για την… σωτηρία της
- From Tinos to Tinos: Η καντίνα που γίνεται πράξη αλληλεγγύης για την υγεία στην Τήνο
- Ανδρουλάκης: Ο Νικόλας Φαραντούρης θα μας βοηθήσει στη μάχη για πολιτική αλλαγή
- Η εκδήλωση της Νέας Αριστεράς «ενάντια στην εκτροπή» – Το σκάνδαλο των υποκλοπών στο προσκήνιο
