
Ο Σιλβέστρ μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Την απόφαση του να παραμείνει στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον μέχρι το 2007, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του με τους «μπέμπηδες», ανακοίνωσε ο Μικαέλ Σιλβέστρ.
26
Την απόφαση του να παραμείνει στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον μέχρι το 2007, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του με τους «μπέμπηδες», ανακοίνωσε ο Μικαέλ Σιλβέστρ.
Αναφερόμενος στη φημολογία των τελευταίων ημερών, που τον θέλει να πηγαίνει στην Λιόν, ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στην «L Equipe»: «Δεν γνωρίζω από που προέρχονται αυτές οι φήμες. Θέληση του Αλεξ Φέργκιουσον είναι να με κρατήσει. Εάν πίστευε το αντίθετο, θα μου το έλεγε αμέσως. Εγώ θέλω να μείνω και στο τέλος της περιόδου θα δούμε εάν και ο σύλλογος έχει την ίδια άποψη».
Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Σκωτσέζο τεχνικό, ο Σιλβέστρ πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα όλα είναι καλά. Πιστεύω ότι είναι ικανοποιημένος μαζί μου, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση, θα μου το έλεγε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus



