
Χωρίς τον Βασιλόπουλο για δέκα ημέρες η oμάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού
Χωρίς τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο θα υποδεχτεί το Σάββατο στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο, στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από δερματική λοίμωξη στη δεξιά ποδοκνημική.
26
Χωρίς τους φιλάθλους του, καθώς θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, με την οποία τιμωρήθηκε, αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο θα υποδεχτεί αύριο στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο, στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.
Ο διεθνής φόργουορντ εξετάστηκε το πρωί της Παρασκευής από τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο και διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από δερματική λοίμωξη στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ τη διάγνωση του γιατρού του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε και ο Λάκης Νικολάου.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο άσος των Πειραιωτών θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 10 μέρες.
Έτσι, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας για τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Λιέτουβος Ρίτας και Κολοσσό Ρόδου, ενώ θα γίνει «αγώνας δρόμου» για να προλάβει την αναμέτρηση με την Πρόκομ στην Πολωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Κικίλιας βράβευσε τη ναυαγοσώστρια Σοφία Κασπίρη – Το υψηλό αίσθημα ευθύνες που επέδειξε στη θάλασσα
- LIVE: Πάκσι – Παναθηναϊκός
- Εσωτερικός τουρισμός: Σε συγγενείς, φίλους ή στο χωριό οι 7 στις 10 διανυκτερεύσεις
- Περιστέρης: Πώς κρατήσαμε ζωντανό το έργο του Ε65 – Στην κυκλοφορία από την Παρασκευή
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τη «θολούρα» στην «εκλογική ετοιμότητα» – Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Προηγήθηκαν οι Ουκρανοί, ισοφάρισε ο Κωνσταντέλιας για τον «δικέφαλο» (vids)



