
Αυλαία του α γύρου της Α εθνικής στην πρεμιέρα του 2006
Το 2006 ανοίγει προσφέροντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η 15η αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο κλείνει τον α γύρο, χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με κρίσιμα ματς ύστερα από πολυήμερη διακοπή της Α εθνικής. Το Σάββατο ΠΑΟ-Λάρισα και Πανιώνιος-Αιγάλεω.
26
Το 2006 ανοίγει προσφέροντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η 15η αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο κλείνει τον α γύρο, χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με κρίσιμα ματς ύστερα από πολυήμερη διακοπή της Α εθνικής.
Την αυλαία ανοίγει το Σάββατο ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Λάρισα, έχοντας στο μυαλό του μόνο τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η αγωνιστική επιφυλάσσει πάντως δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στη Νίκαια κόντρα στον πολύ καλό φέτος Ιωνικό,
Δύσκολο έργο θα έχει και η ΑΕΚ, επίσης την Κυριακή η οποία θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα, η οποία έχει στόχο τη συμμετοχή στο επόμενο Κύπελλο UEFA.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο (07/01)
17:45 Πανιώνιος-Αιγάλεω (Alpha)
19:15 Παναθηναϊκός-Λάρισα (Supersport 1)
Κυριακή (08/01)
14:45 Ατρόμητος Αθηνών-Ακράτητος
14:45 Καλλιθέα-Ηρακλής
14:45 Λεβαδειακός-ΟΦΗ
19:00 Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ (Alpha)
19:45 Ιωνικός-Ολυμπιακός (Supersport 1)
Δευτέρα (09/01)
21:00 Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ (Alpha)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στη ΓΑΔΑ
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό
- Fed: Παγωμένα τα επιτόκια για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Τα πειράματα της ΚΕΔ με το VAR και ο «δάσκαλος» Ευαγγέλου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η επέλαση των 15χρονων startupper
- ΕΣΥ: Τα δάκρυα απόγνωσης της ειδικευόμενης παιδιάτρου και ο υπουργός Υγείας που βλέπει «επικοινωνιακά παιχνίδια»

