26

Για τον δεξιό χαφ της Σλάβια Πράγας, Κάρελ Πίτακ, φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα του τσεχικού πρακτορείου ειδήσεων «idnes».

Ο 23χρονος διεθνής είχε απασχολήσει τους «πράσινους» επί εποχής Ζντένεκ Σκάζνι, αλλά η μεταγραφή είχε κολλήσει στο οικονομικό. Με δηλώσεις του στο «idnes» o εκπρόσωπος του Πίτακ, Ντάλιμπορ Λάτσινα τόνισε:

«Εάν ο Παναθηναϊκός θέλει τον Κάρελ θα πρέπει να τα βρει με τη Σλάβια και πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη συμφωνία θα μπορούσε να υπάρξει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Εμείς πάντως δεν τον έχουμε προτείνει στην ελληνική ομάδα και η Σλάβια δεν μας έχει ενημερώσει σχετικά. Γνωρίζω ότι παλαιότερα υπήρχε ενδιαφέρον.»

Με τα νυν δεδομένα στον Παναθηναϊκό, το ποσό αυτό δείχνει πάντως απαγορευτικό και δύσκολα θα υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ