66

Λίγες είναι οι φορές που ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ανακαλέσει δημόσια σχόλια ή δηλώσεις του. Φαίνεται όμως ότι επηρεάστηκε από το πνεύμα των Χριστουγέννων και ζήτησε εμμέσως συγνώμη από τον Αρσέν Βενγκέρ για τον χαρακτηρισμό «ηδονοβλεψίας» που του είχε αποδώσει.

Σε συνέντευξή του για το ανδρικό περιοδικό «FHM», ο τεχνικός της Τσέλσι εξέφρασε τη λύπη του για τη χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης λέξης προς το πρόσωπο του τεχνικού της Αρσεναλ.

«Σίγουρα, δεν θέλω να τον προσβάλλω, όπως το έκανα. Εάν μπορούσα να πάω πίσω, θα του έλεγα: Είναι ώρα να σταματήσεις να μιλάς για την Τσέλσι, πήγαινε στη γωνία σου και μίλα για την ομάδα σου.

» Δεν θα έλεγα όμως ότι θίχτηκε από αυτό που είπα για αυτόν. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Εάν μπορούσα να πάω πίσω και να το αλλάξω, τότε θα το έκανα» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ