
Μπόνο και ζεύγος Γκέιτς, τα πρόσωπα της χρονιάς για το αμερικανικό περιοδικό Time
Ο Μπόνο των U2 και το ζεύγος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επιλέγησαν από το αμερικανικό περιοδίκό Time ως πρόσωπα της χρονιάς για τη δράση τους «υπέρ της δικαιοσύνης στον κόσμο» και «την ικανότητά τους να ασχολούνται με τους συνανθρώπους τους».
38
Ο Μπόνο των U2 και το ζεύγος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επιλέγησαν από το αμερικανικό περιοδίκό Time ως πρόσωπα της χρονιάς για τη δράση τους «υπέρ της δικαιοσύνης στον κόσμο» και «την ικανότητά τους να ασχολούνται με τους συνανθρώπους τους».
Ο Ιρλανδός τραγουδιστής βρίσκεται με κάθε ευκαιρία στο πλευρό των φτωχών χωρών. «Αψήφησε τους προέδρους των πλούσιων χωρών του κόσμου, για να τους ζητήσει την εξάλειψη του χρέους των φτωχών χωρών» σύμφωνα με το Time.
Ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μαζί με τη σύζυγό του, Μελίντα, δημιούργησε ένα ίδρυμα για την καταπολέμηση των ασθενειών στις φτωχότερες χώρες. Το ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδοτεί με εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο προγράμματα εμβολιασμού και καταπολέμησης του AIDS, της ελονοσίας και της φυματίωσης που πλήττουν τους πληθυσμούς των φτωχών χωρών.
Η σύνταξη του περιοδικού εξηγεί ότι η επιλογή της υπαγορεύθηκε από τις τρομακτικές καταστροφές που έπληξαν τον κόσμο τον περασμένο χρόνο, τη διαρκή παρουσία της φτώχειας, των ασθενειών και της απόγνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]
- Γκολάρα του Έντσο και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας για τη μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι – Έκανε εργασίες με τροχό



