26

Την ουγγρική Φερεντσβάρος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του LEN Trophy. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη στις 14 Ιανουαρίου 2005 και η ρεβάνς στη Βουδαπέστη στις 28 ή 29 Ιανουαρίου 2005.

Στη β φάση η Φερεντσβάρος, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην «κυανέρυθρος» Διαμαντής Μονιούδης, πήρε την πρόκριση, αφού νίκησε κατά σειρά τη Νις (Σερβία/Μαυροβούνιο) με 21-4, τη Μονπελιέ (Γαλλία) με 19-10 και την Κάνσταντ (Γερμανία) με 13-10.

Στη γ φάση αντιμετώπισε τη γερμανική Ντούισμπουργκ, την οποία νίκησε 10-7 στην Βουδαπέστη, ενώ ηττήθηκε με 14-12 στην Γερμανία.

Για την αντίπαλο των «κυανέρυθρων» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Πανιωνίου, Γιάννης Γιαννουρής: «Η κλήρωση θεωρείται καλή, χωρίς να σημαίνει ότι είναι εύκολη. Γνωρίζουμε τη Φερεντσβάρος από την πρώτη φάση της διοργάνωσης, όπου είχαμε ηττηθεί με 11-9.

Είναι ομάδα με δυνατούς και εμπειρους παίκτες, εκπρόσωπος της ουγγρικής σχολής. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα μας, γεγονός που απαιτεί προσοχή, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε διαφορά, που να επιτρέπει να ελπίζουμε στην έδρα των αντιπάλων μας».

Τα ζευγάρια της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του LEN Trophy έχουν ως εξής:

Μπρέσια (Ιταλία) – Εγκερ (Ουγγαρία)

Μπισολάτι Κρεμόνα (Ιταλία) – Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)

Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)- Σίντεζ Καζάν (Ρωσία)

Πανιώνιος (ΕΛΛΑΔΑ) – Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ