
«Χάλκινος» ο Ταμουρίδης στο αγώνισμα του σκρατς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Ταμουρίδης στο αγώνισμα του σκρατς στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στο Μάντσεστερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 12ος στο αγώνισμα πόντων, ενώ ο Μαντζουράνης ήταν όγδοος στο χιλιόμετρο.
66
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Ταμουρίδης στο αγώνισμα του σκρατς στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στο Μάντσεστερ.
Την πρώτη θέση πήρε ο Πολωνόας Ραφάτ Ράτατζικ και τη δεύτερη ο Βέλγος Μάθιου Γκίλμορ. Ο Ταμουρίδης αγωνίστηκε και στο αγώνισμα πόντων, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση.
Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θανάσης Μαντζουράνης στο χιλιόμετρο, όπου πήρε την όγδοη θέση με 1:04.849. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βρετανός Κρις Χόι με 1:01.922.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φωτιά στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Παίκτης της Μπαρτσελόνα κι επίσημα ο Αντεγιέμι – Υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2031
- Προφυλακιστέος ο 60χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ζευγάρι τουριστών στην Ακρόπολη
- Τζόλης μετά τις υπογραφές με την Άρσεναλ: «Πάντα… πεινασμένος για να σκοράρω»
- Συναγερμός στον Άρειο Πάγο: Καπνοί στο υπόγειο του κτιρίου
- Γιώργος Σταυριανός: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και πανεπιστημιακός


