
Τέταρτη σερί νίκη στο ΝΒΑ για την ομάδα του Σαν Αντόνιο με υπογραφή Τιμ Ντάνκαν
Την τέταρτη σερί νίκη σημείωσε το Σαν Αντόνιο με... θύτη τον Τιμ Ντάνκαν και «θύμα» την ομάδα του Ορλάντο. Τα «σπιρούνια» ανέβασαν τη διαφορά έως και το +28 για να επικρατήσουν τελικά με 110-85. Ο Ντάνκαν πέτυχε 28 πόντους.
30
Την τέταρτη σερί νίκη σημείωσε το Σαν Αντόνιο με… θύτη τον Τιμ Ντάνκαν και «θύμα» την ομάδα του Ορλάντο. Τα «σπιρούνια» ανέβασαν τη διαφορά έως και το +28 για να επικρατήσουν τελικά με 110-85. Ο Ντάνκαν πέτυχε 28 πόντους, ενώ 20 πόντους σημείωσε ο Τόνι Πάρκερ.
Στο Σικάγο, ο Ντιρκ Νοβίτσκι οδήγησε το Ντάλας στη νίκη επί των Μπουλς με 102-94. Ο Γερμανός σημείωσε 35 πόντους, ενώ μεγάλη βοήθεια είχε και από τον Ντάνιελς, ο οποίος είχε απολογισμό 18 πόντους, επτά ριμπάουντ και επτά ασίστ.
Στο Λος Αντζελες, οι Κλίπερς υποχρέωσαν το Μαϊάμι στη δεύτερη συνεχή ήττα του, αφού επικράτησαν με 99-89. Ο Μπραντ σημείωσε 37 πόντους (ρεκόρ περιόδου) και «κατέβασε» 12 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Σαμ Κασέλ με 18 πόντους και 13 ασίστ.
Τέλος, η Μινεσότα νίκησε τη Γιούτα με 91-77. Κορυφαίος των Τίμπεργουλβς ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ζέρμπιακ με 26 πόντους, ενώ ο Γκαρνέτ σημείωσε 21 πόντους.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ορλάντο-Σαν Αντόνιο 85-110
Σικάγο-Ντάλας 94-102
Γιούτα-Μινεσότα 77-91
Λ.Α. Κλίπερς-Μαϊάμι 99-89
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Καταρρέει το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη – Στο χαμηλότερο επίπεδο από την πανδημία
- Κικίλιας: Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά


