26

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Η επόμενη ημέρα έφερε τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που έχει ακόμα τη στήριξη της «πράσινης» διοίκησης, να κάνει παράπονα στους απίκτες του λέγοντας «αδικείτε τους εαυτούς σας» και τον Αργύρη Μήτσου να επιπλήττει τους αρχηγούς της ομάδας.

«Δεν είναι κατάσταση αυτή και δεν πάει άλλο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εσάς και πως παρουσιάζετε τέτοια εικόνα. Πρέπει να συνέλθετε άμεσα. Με τέτοιες εμφανίσεις αδικείτε τους εαυτούς σας γιατί εγώ πιστεύω ότι είστε όλοι σας πολύ καλοί παίκτες, αλλά κάνετε κακό και στην ίδια την ομάδα. Ακόμη προλαβαίνουμε, αλλά πρέπει να συνέλθετε άμεσα. Αλλα περιθώρια δεν υπάρχουν» φέρεται να είπε ο Ιταλός προπονητής την Κυριακή στην Παιανία.

Τέλος περίπου 30 άτομα «επισκέφθηκαν» την Παιανία το βράδυ του Σαββάτου και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον Μαλεζάνι. Η Αστυνομία απομάκρυνε τους λιγοστούς οπαδούς και το θέμα έληξε προτού καν δημιουργηθεί επεισόδιο.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ