
Συνέχισαν με νίκη οι Σπερς, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Ντάλας με 92-90
Μεγάλη νίκη των πρωταθλητών Σπερς αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Ντάλας με 92-90. Οι Σπερς είχαν σε μεγάλη ημέρα και έναν πρώην άσο των Μάβερικς, τον Μάικλ Φίνλεϊ που στην επιστροφή του στο Τέξας σκόραρε 15 πόντους.
30
Μεγάλη νίκη των πρωταθλητών Σπερς αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Ντάλας με 92-90. Οι Σπερς είχαν σε μεγάλη ημέρα και έναν πρώην άσο των Μάβερικς, τον Μάικλ Φίνλεϊ που στην επιστροφή του στο Τέξας σκόραρε 15 πόντους.
Ο Φίνλεϊ δήλωσε μετά το ματς: «Ήταν περίεργο να αγωνιστώ και πάλι στο Ντάλας και απέναντι σε μια ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσα 8,5 χρόνια».
Στη Γιούτα οι Λέικερς είχαν τον Κόμπι Μπράιαντ σε μεγάλη μέρα. Αφού ισοφάρισε το ματς, στέλνοντάς το στην παράταση, με δύο βολές 4 δέκατα πριν τη λήξη, σταμάτησε στους 30 πόντους χαρίζοντας στο έξτρα πεντάλεπτο τη νίκη με 105-101.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ντάλας-Σαν Αντόνιο 90-92
Γιούτα-Λέικερς 101-105 (παράταση)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα του για το παιχνίδι με την Πάκσι (pic)
- Μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ άλλαξε τους όρους – Της ζητά να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδίκη των απειλών των Χούθι κατά της ναυσιπλοΐας από και προς τη Σαουδική Αραβία
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- LIVE: Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ



