
Έπιασε και πάλι κορυφή ο Εργοτέλης εν αναμονή της αναμέτρησης Κέρκυρας-Θρασύβουλου
Στην κορυφή της βαθμολογίας της Β εθνικής, εν αναμονή του αυριανού ντέρμπι Κέρκυρας-Θρασύβουλου, αναρριχήθηκε ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου επιβλήθηκε άνετα στο Παγκρήτειο 3-0 του ουραγού Πανηλειακού.
26
Στην κορυφή της βαθμολογίας της Β εθνικής, εν αναμονή του αυριανού ντέρμπι Κέρκυρας-Θρασύβουλου, αναρριχήθηκε ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου επιβλήθηκε άνετα στο Παγκρήτειο 3-0 του ουραγού Πανηλειακού, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης ημέρας.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πατρίκ Ογκουνσότο που πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 25΄, στο 48΄ και στο 51΄.
Παράλληλα δραματική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση της Καστοριάς με τον Εθνικό Αστέρα, η οποία έληξε ισόπαλη 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32΄ με τον Μήτση, όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ του Ζουρούδη στο 47΄ και στο 87΄ πήραν προβάδισμα.
Ο Μήτσης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 88΄ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Καισαριανής.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Αρης-Παναχαϊκή (γήπ. Χαριλάου, 15:00) *
Προοδευτική-Νίκη Βόλου (γήπ. Νίκαιας, 15:00)
Καλαμάτα-Ηλυσιακός (δημ. στάδιο Καλαμάτας, 15:00)
Βέροια-ΑΣΚ Ολυμπιακός (δημ. στάδιο Βέροιας, 15:00) *
Κέρκυρα-Θρασύβουλος (ΕΑΚ Κέρκυρας, 15:00)
Την Δευτέρα…
Χαϊδάρι-Πανσερραϊκός (δημ. στάδιο Χαϊδαρίου, 16:00-TV)
* Οι αγώνες Αρης-Παναχαϊκή 2005 και Βέροια-ΑΣΚ Ολυμπιακός θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
