66

Με χατ-τρικ του Αντριάνο η Ιντερ, που συνέτριψε 4-0 την Αρτμέντια στο – και πάλι άδειο – «Μεάτσα» και πήρε στα χέρια της το εισιτήριο στους «16».

Η δεύτερη θέση του 8ου ομίλου παραμένει ανοιχτή, με τη Ρέιντζερς να έχει προβάδισμα, καθώς απέσπασε 1-1 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» και είναι μόνη δεύτερη με έξι βαθμούς.

ΙΝΤΕΡ – ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ 4-0

Ο Φίγκο άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 28 και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Αντριάνο, που ξέσπασε με τρία γκολ (41, 59, 74) για την «ξηρασία» των τελευταίων εβδομάδων.

Σκόρερ: 28΄ Φίγκο, 41΄, 59΄, 74΄ Αντριάνο

Διαιτητής: Μάικ Ράιλι (Αγγλία)

Κίτρινες: Πετράς

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Κόρντομπα (67 Τζανέτι), Σάμουελ, Γουόμε, Φίγκο (46 Μπουρντίσο), Καμπιάσο, Βερόν (60 Στάνκοβιτς), Σολάρι, Αντριάνο, Ρεκόμπα

ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ ΠΕΤΡΖΑΛΚΑ: Κομπέι, Πετράς, Ντέμπναρ, Ντούριτσα, Ούρμπανεκ (78 Στάνο), Βάστσακ (69 Μίκουλιτς), Κοζάκ (69 Τσουρ), Μπόρμπελι, Φόντρεκ, Ομπζέρα, Χάλεναρ

ΠΟΡΤΟ – Ρέιντζερς 1-1

Οι Πορτογάλοι ήταν σαφώς ανώτεροι, προηγήθηκαν στο 60 με τον Λισάντρο Λόπεζ, αλλά στο 82 ο 19χρονος ΜακΚόρμακ που είχε μπει ως αλλαγή χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους Σκωτσέζους.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο σκόρερ αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε παιχνίδι Champions League.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν από τους κορυφαίους των Ρέιντζερς, που την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Ιντερ και με νίκη περνάει στους «16», κάτι που μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, αρκεί να μην υπάρξει νικητής στη μονομαχία της Αρτμέντια με την Πόρτο.

Σκόρερ: 60 Λισάντρο Λόπες – 83 ΜακΚόρμακ

Διαιτητής: Χέρμπερτ Φάντελ (Γερμανία)

Κίτρινες: Καρέσμα – Χεμντανί, Μάρεϊ, Φέργκιουσον

ΠΟΡΤΟ: Βίτορ Μπαϊα, Μποσίνγκουα, Πέδρο Εμανουέλ (46 Χιούγκο Αλμέιδα), Πέπε, Πεϊσότο, Λουϊς Γκονσάλες, Πάουλο Ασουνσάο, Ντιέγκο (64 Μπρούνο Αλβες), Ζορζίνιο, Λισάντρο Λόπες, Καρέσμα

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Βατερόις, Ρίκσεν, Αντριους, Κυργιάκος, Μάρεϊ, Ναμούσι, Ρέι (62 Τόμπσον), Χεμντανί, Φέργκιουσον, Λόβενκραντς (78 Μπερκ), Τζέφερς (76 ΜακΚόρμακ)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ