Σάββατο 25 Ιουλίου 2026
weather-icon 20o
Χωρίζουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Ακιέλ-Απουσίες εν όψει του ματς με την Στουτγκάρδη

Χωρίζουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Ακιέλ-Απουσίες εν όψει του ματς με την Στουτγκάρδη

Αναμενόμενο είναι πλέον το τέλος στην συνεργασία του Φατίχ Ακιέλ με τον ΠΑΟΚ, οι δρόμοι των οποίων θα χωρίσουν την Πέμπτη. Εκτός του Τούρκου, ο Κωστίκος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της Πέμπτης ούτε τον Γιασεμή, αμφίβολος ο Κωνσταντινίδης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

66

Αναμενόμενο είναι πλέον το τέλος στην συνεργασία του Φατίχ Ακιέλ με τον ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει η συνάντηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του Τούρκου παίκτη, Αχμέτ Μουλούτ για τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο παίκτης έφυγε την Κυριακή πίσω στην Κωνσταντινούπολη απογοητευμένος από τον ΠΑΟΚ, που του οφείλει χρήματα συμβολαίου και δεν προτίθεται να επιστρέψει για να συνεχίσει την συνεργασία του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο ΠΑΟΚ του οφείλει χρήματα πέντε μηνών. Ο μάνατζερ του, Αχμέτ Μπουλούτ, διατείνεται πως ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής, έχει να παίρνει μισθούς και δόσεις του τελευταίου τετράμηνου.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει η διαβεβαίωση πως ο ποδοσφαιριστής έχει να εισπράξει μόνο τον μισθό Οκτωβρίου, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αλλά δεν γίνεται λόγος για καθυστέρηση στις δόσεις του συμβολαίου του.

Ο παίκτης έτσι κι αλλιώς είναι εκτός ομάδας και δεν υπολογίζεται, όχι μόνο για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Στουτγκάρδη για το Κύπελλο UEFA, αλλά ούτε και για την συνέχεια.

Αυτό δημιουργεί ένα σοβαρό πρόβλημα στον Γιώργο Κωστίκο, καθώς δεν υπάρχουν στην ομάδα του ικανοποιητικές εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη της θέσης στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για τον αγώνα με την γερμανική ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην διάθεση του ακόμα και τον Γιασεμή Γιασεμή, που είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι με την Μεταλούργκ στο Ντόνετσκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ο «δικέφαλος», πάντως, θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να παίξει με τη γερμανική ομάδα σε μια περίοδο που αυτή μαστίζεται από αγωνιστικά, αλλά και εσωτερικά προβλήματα.

Αγωνιστικά, γιατί η απόδοσή της τη φετινή χρονιά κυμαίνεται σε πολύ μέτρια επίπεδα και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική της θέση στην Μπουντεσλίγκα.

Εσωτερικά, γιατί ο Τραπατόνι βρίσκεται συνεχώς υπό αμφισβήτηση και θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για την παρουσία της ομάδας.

Στο μεταξύ τον Ισπανό Κάρλος Μεχία Ντάβιλα έβγαλε η κληρωτίδα υπεύθυνο να διαιτητεύσει την αναμέτρηση. Βοηθοί του Ντάβιλα θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Βιθέντε Εντίγκο Ρόσας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Ιουλίου 2026
Cookies