Με φραστικά επεισόδια η συνάντηση του ΔΣΑ με την ΕΣΗΕΑ
Από τον φραστικό διαπληκτισμό του προέδρου της ΠΟΕΣΥ και α αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τσαλαπάτη με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Παξινό στιγματίστηκε η κοινή συνάντηση των προεδρείων του ΔΣΑ και της ΕΣΗΕΑ.
38
Από τον φραστικό διαπληκτισμό του προέδρου της ΠΟΕΣΥ και α αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τσαλαπάτη με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Παξινό στιγματίστηκε η κοινή συνάντηση των προεδρείων του ΔΣΑ και της ΕΣΗΕΑ.
Ο κ. Τσαλαπάτης σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «πρωτοφανή και αήθη επίθεση» του κ. Παξινού εναντίον του για «δήθεν παραπληροφόρηση στα θέματα της βιομηχανίας των αγωγών κατά των δημοσιογράφων».
«Σε αυτή την φάση δε θέλουμε να σχολιάσουμε τη στάση του κ. Παξινού να μην καλέσει τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, που εκπροσωπεί το σύνολο του κλάδου πανελλαδικά, για να συζητήσουν όσα αποφάσισε η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και αφορούν την ενημέρωση» καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Τσαλαπάτης.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του λειτουργήματός τους και αναδείχθηκαν με οξύτερο τρόπο ζητήματα, που αναφέρονται στα παραδικαστικά κυκλώματα και τον ρόλο που διαδραματίζουν σε αυτά μέλη των φορέων τους.
Κατά τη συνάντηση αποφασίσθηκε η έκδοση κοινής ανακοίνωσης, η διενέργεια ημερίδας σχετικά με τα ανωτέρω προβλήματα και η καθιέρωση τακτικών συναντήσεων των προεδρείων τους για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αντανακλούν στην ελληνική κοινωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
- Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ
- Μάης του ’68: Οι τοίχοι έχουν αυτιά, έχουν και φωνή
- Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε την Άρσεναλ: «Άξιζε να προκριθεί, δεν αποκλειστήκαμε λόγω διαιτησίας»
- Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 72 χλμ. με πατίνι στη Συγγρού – Δείτε βίντεο
- Τα φωτοβολταϊκά ακτίδα φωτός στην ενεργειακή κρίση – Έκθεση προβλέπει φθηνότερο ρεύμα
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Ελλάδα και Βουλγαρία στις πρώτες θέσεις ενεργειακής φτώχειας στην ΕΕ
- ΠΑΣΟΚ: Επίσημη πρώτη για το Πολιτικό Συμβούλιο- Τα «μέτωπα» με Μαξίμου και… Καστανίδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442