Η ΑΕΚ θα φτάσει ψηλά, εκτιμά ο Σαπάνης που θέλει να καθιερωθεί ως βασικός
Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ΑΕΚ εξέφρασε ο Μίλτος Σαπάνης, εκφράζοντας παράλληλα την θέλησή του να καθιερωθεί στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα. «Ήλθα για να παίξω βασικός» είπε χαρακτηριστικά, δίχως να παραλείψει να συγκρίνει τον Σάντος της ΑΕΚ με εκείνον του Παναθηναϊκού.
Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ΑΕΚ εξέφρασε ο Μίλτος Σαπάνης, εκφράζοντας παράλληλα την θέλησή του να καθιερωθεί στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα. «Ήλθα για να παίξω βασικός» είπε χαρακτηριστικά, δίχως να παραλείψει να συγκρίνει τον Σάντος της ΑΕΚ με εκείνον του Παναθηναϊκού.
Ειδικότερα, ο μέσος της «Ένωσης» είπε στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε στο Empire cafe:
«Η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Δεν θα πω ότι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Πολλές ομάδες έμειναν εκτός.
» Είναι ύπουλα τα παιχνίδια, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, εάν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Κάθε ποδοσφαιριστής κάνει διαφορετικές σκέψεις. Όλοι οι παίκτες όμως θέλουν ένα νταμπλ.
» Εμείς κατ αρχήν κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ως ξεχωριστό. Δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει παρά μόνο μια κακή ημέρα της ΑΕΚ. Τίποτε άλλο. Έχουμε καλή ομάδα και δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε.
» Η ΑΕΚ είναι πιο ομάδα από τις άλλες. Έχω εντυπωσιαστεί από το κλίμα και την οικογένεια που υπάρχει. Είναι βασικό αυτό. Συνήθως, όταν έρχονται καινούργιοι παίκτες, είναι δύσκολο να δέσει η ομάδα.
» Το βασικό για μια ομάδα είναι να έχει καλά παιδιά. Και, αν έχει καλά παιδιά σε χαρακτήρα, μπορεί να πάει μπροστά.
» Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστείς 90 λεπτά, είναι σίγουρα καλύτερο γι αυτό που θέλεις και μπορείς να δείξεις από το να αγωνίζεσαι δέκα λεπτά.
» Για μένα θα είναι πολύ καλή ευκαιρία να αγωνιστώ από την αρχή, θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω και να δικαιώσω τον προπονητή μου για τη συμπαράσταση που μου δείχνει και τη δυνατότητα που μου δίνει.
» Ήλθα για να παίξω βασικός. Για αυτό παλεύω, και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία το προσπαθώ. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες.
» Πιστέψτε με ότι δεν θέλω να ξανασυναντήσω τον Σάντος που γνώρισα, όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Αυτός ο Σάντος είναι πιο ήρεμος, πιο ομιλητικός. Λόγω των αποτελεσμάτων, υπήρχε τότε μεγάλη πίεση.
» Για μας, ο Σάντος είναι δάσκαλος. Μπορεί να μην είμαι μικρός, όμως, όσο παίζεις ποδόσφαιρο, μαθαίνεις. Από αυτά που μας λέει σε κάθε ματς αποδεικνύεται ότι είναι δάσκαλος σε όλα. Μπορείς να μάθεις από αυτόν».
Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ωστόσο στο Παρί – Μπάγερν τα… έφαγε όλα όρθιος, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ δύο δεκαετιών!