Εκτός αποστολής οι Νίλσον, Μπίσκαν για το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς
Εκτός αποστολής άφησε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι τον Μίκαελ Νίλσον και τον Ιγκόρ Μπίσκαν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ. Ακόμη, αποκλείστηκαν ο - εκτός πλάνων - Σανμαρτεάν, ο Τζιόλης και ο τραυματίας Εμπέντε.
Εκτός αποστολής άφησε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι τον Μίκαελ Νίλσον και τον Ιγκόρ Μπίσκαν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ.
Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό στην γάμπα και ο Ιταλός τεχνικός προτίμησε να τον ξεκουράσει.
Ακόμη, αποκλείστηκαν ο – εκτός πλάνων – Σανμαρτεάν, ο Τζιόλης και ο τραυματίας Εμπέντε. Οι παίκτες που συνθέτουν την αποστολή είναι οι:
Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ωστόσο στο Παρί – Μπάγερν τα… έφαγε όλα όρθιος, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ δύο δεκαετιών!