Αρχίζει ξανά η μάχη για την κορυφή της Α Εθνικής με κρίσιμα σαββατιάτικα ματς
Την ίδια ώρα δοκιμάζονται το Σάββατο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε Ατρόμητο και Καλαμαριά, υπό το... βλέμμα της Ξάνθης που υποδέχεται τον Ιωνικό. Επίσης για την 10η αγωνιστική της Α Εθνικής, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Ανω Λιόσια και ο ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα.
Την ίδια ώρα δοκιμάζονται το Σάββατο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε Ατρόμητο και Καλαμαριά, αντίστοιχα, υπό το… βλέμμα της Ξάνθης που υποδέχεται τον Ιωνικό.
Για την 10η αγωνιστική, λοιπόν, του πρωταθλήματος της Α Εθνικής – που ξαναρχίζει μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων – η ομάδα του Τροντ Σόλιντ θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, έχοντας όμως απέναντι της μια αξιόμαχη ομάδα.
Ευκολότερο έργο θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Ολυμπιακό στάδιο την Καλαμαριά, ενώ η Ξάνθη θέλει να κερδίσει τον Ιωνιικό για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από το… ρετιρέ.
Το ίδιο επιθυμεί και η ΑΕΚ, η οποία θα δοκιμαστεί στα Ανω Λιόσια με αντίπαλο τον Ακράτητο. Δύσκολη θα είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.