Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Φόβοι στον Ολυμπιακό για κλήση του Τουρέ στο Κόπα Αφρικα

Φόβοι στον Ολυμπιακό για κλήση του Τουρέ στο Κόπα Αφρικα

Η πιθανή κλήση του Γιάγια Τουρέ στην εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού στο Κόπα Αφρικα, που θα αρχίσει στις 20 Ιανουρίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου, έχει αρχίσει να προβληματίζει τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο Σόλιντ αναζητά παίκτες.

26

Μπορεί ο ίδιος να μην λέει το παραμικρό, ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως ο Τροντ Σόλιντ έχει βάλει μπροστά την αναζήτηση παικτών, που μπορεί να αποτελέσουν μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο.

Ο Νορβηγός τεχνικός συλλέγει ήδη πληροφορίες για διάφορους ποδοσφαιριστές και ετοιμάζει τις εισιγήσεις του, ώστε να είναι πανέτοιμος όταν τον καλέσει η διοίκηση για να αναφέρει τις θέσεις του.

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο θέμα έχει αρχίσει να απασχολεί τον Ολυμπιακό και έχει να κάνει με τον Γιάγια Τουρέ. Ο προπονητής της Εθνικής της Ακτής Ελαφαντοστού, Ανρί Μισέλ, έπλεξε το εγκώμιό του και δείχνει ότι τον υπολογίζει για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα τον καλέσει για το Κόπα Αφρικα, που θα αρχίσει στις 20 Ιανουρίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, αν συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Τουρέ να ενσωματωθεί πολύ νωρίτερα στην Εθνική ομάδα, για να πάρει μέρος στην προετοιμασία, και τότε θα χάσει μία σειρά σημαντικών αγώνων του Ολυμπιακού και ανάμεσά τους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου, αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ (12 Φεβρουαρίου), αν η Ακτή Ελαφαντοστού προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στις προπονήσεις την Δευτέρα, με τον Τάσο Πάντο να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς. Μόνος του γυμνάστηκε ο Κουλουχέρης, λόγω της φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ οι Ταραλίδης, Κωνσταντίνου και Βενετίδης συνέχισαν το πρόγραμμα που ακολουθούν. Απόντες ήταν οι διεθνείς. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11 το πρωί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
Cookies