
Με το μυαλό στις ταραχές, η εθνική Γαλλίας 3-2 την Κόστα Ρίκα σε φιλικό αγώνα
Φαίνεται ότι οι παίκτες της Γαλλίας είχαν στο μυαλό τους περισσότερο τις ταραχές στη χώρα τους, από ότι το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Οι «τρικολόρ» μπορεί να νίκησαν με 3-2, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με 2-0.
66
Φαίνεται ότι οι παίκτες της Γαλλίας είχαν στο μυαλό τους περισσότερο τις ταραχές στη χώρα τους, από ότι το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κόστα Ρίκα.
Έτσι, οι «τρικολόρ» μπορεί να νίκησαν με 3-2, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Σαμπόριο (14) και Φονσέκα (41).
Οι Γάλλοι πέτυχαν εν τέλει την μεγάλη ανατροπή με τους Ανελκά (49), Σισέ (79) και Ανρί (87).
Το φιλικό έγινε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών της αεροπορικής τραγωδίας στην Βενεζουέλα τον Αύγουστο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΕΦΚΑ: «Είδαμε τα αίματα, φεύγαμε αριστερά και δεξιά για να σωθούμε» – Μαρτυρία για την επίθεση από τον 89χρονο
- Κοινωνικός τουρισμός: Η ΔΥΠΑ όφειλε να προβλέψει τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας, λέει ο Συνήγορος του Πολίτη
- Ρίτα Γουίλσον: Οι δύο χάρες που ζήτησε από τον Τομ Χανκς όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
- Ένας Καβάφης πρωτοπόρα δικαιωματικός
- Μιλουτίνοφ για την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι τιμή μου να φωνάζουν το όνομά μου»
- Ο Πρέσβης του Μαρόκου στο Δήμο Τήνου



