Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Αιτία των ταραχών στην Γαλλία η ανασφάλεια, σύμφωνα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές

Αιτία των ταραχών στην Γαλλία η ανασφάλεια, σύμφωνα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές

Τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι νέοι στα προάστια των γαλλικών πόλεων είναι η αιτία των ταραχών σύμφωνα με τους Τιράμ, Μαλουντά και Αμπιντάλ. «Προσπαθούν να βρουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο, καθώς δεν μπορούν να βρούν λύσεις στα προβλήματα εργασίας».

66

Τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι νέοι στα προάστια των γαλλικών πόλεων είναι η αιτία των ταραχών που ταλαιπωρούν τη χώρα σύμφωνα με τους Λιλιάν Τιράμ, Φλοράν Μαλουντά και Ερίκ Αμπιντάλ, σε δηλώσεις που έκαναν στην Μαρτινίκα όπου βρέθηκαν οι «τρικολόρ» για το φιλικό με την Κόστα Ρίκα.

«Μεγάλωσα στα προάστια και αισθάνομαι πολύ κοντά σε αυτούς τους νέους» δήλωσε ο Λιλιάν Τιράμ.

Και ο αμυντικός της Γιουβέντους συνέχισε:

«Η κατάσταση με κάνει να αρρωσταίνω. Κανείς δεν κάνει τις σωστές ερωτήσεις. Κανείς δεν προσπαθεί να κοιτάξει τα αληθινά προβλήματα.

» Το βασικό θέμα είναι η ανασφάλεια των νέων, αλλά κανείς δεν μιλάει για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, προκειμένου να δώσουν στους ανθρώπους μια δουλειά.

» Ο κόσμος μιλάει περισσότερο για την ανασφάλεια, παρά για την ανεργία. Προσπαθούν να πείσουν το κοινό ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ταραξίες, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

» Πριν από τρία χρόνια έγιναν εκλογές και η ανασφάλεια έκρινε την ψηφοφορία. Τώρα άλλη μια εκλογική διαδικασία πλησιάζει και η ανασφάλεια είναι ξανά το Νο 1 θέμα.

» Στην πραγματικότητα, προσπαθούν να βρουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο, καθώς δεν μπορούν να βρούν λύσεις στα προβλήματα εργασίας».

Από την πλευρά του, ο Φλοράν Μαλουντά τόνισε ότι η τωρινή κατάσταση ήταν αναπόφευκτη.

«Ο κόσμος στα προάστια είναι απελπισμένος και πάντα θα καταλήγαμε σε αυτή την κατάσταση» υπογράμμισε ο μέσος της Λιόν.

Ο συμπαίκτης του στους πρωταθλητές Γαλλίας, Ερίκ Αμπιντάλ, συμπλήρωσε: «Εχουμε φτάσει σε οριακό σημείο. Η κατάσταση δεν είναι καινούρια και δεν έχει ακόμη εξευρεθεί κάποια λύση.

» Όταν ζούσα στο προάστιο της Λιόν, Λα Ντουσέρ, υπήρχε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά οι ιδιοκτήτες αρνούνταν να προσλάβουν άτομα από τη γειτονιά μας. Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος έχει μπουχτίσει να βλέπει τέτοια πράγματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
Cookies