53

Οριακές απώλειες κατέγραψε ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών κατά τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών τη Δευτέρα, κλείνοντας στις 3.410,92 μονάδες, μειωμένος σε ποσοστό 0,12%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε περίπου στα 191,2 εκατ ευρώ.

Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κατέγραψαν απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν των εκδόσεων με 2,36%, του λιανικού εμπορίου με 1,28%, των μετάλλων με 0,96% και των συμμετοχών με 0,68%.

Αντίθετα την μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασαν των ειδών-λύσεων πληροφορικής με 1,87%, του χονδρικού εμπορίου με 0,60%, της πληροφορικής με 0,47% και των κλωστοϋφαντουργιών με 0,42%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης παρέμεινε αμετάβλητος, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,48% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 0,50%.

Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 119 σημείωσαν άνοδο, 152 υποχώρησαν και 66 παρέμειναν αμετάβλητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ