Τα αίτια της «παράδοσης» στην Βαρκελώνη προσπάθησαν να βρουν Μαλεζάνι και αρχηγοί
Να διαγράψουν από τη μνήμη τους το σκορ με το οποίο έφυγαν από το «Καμπ Νου» προσπαθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Την Πέμπτη, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν ασχολήθηκε με την προπόνηση, αλλά προτίμησε να συζητήσει με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας στα αποδυτήρια.
Να διαγράψουν από τη μνήμη τους το σκορ με το οποίο έφυγαν από το «Καμπ Νου» προσπαθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν ασχολήθηκε με τις ασκήσεις και την τακτική, αλλά προτίμησε να συζητήσει με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας, Γκούμα, Γκονσάλες και Μόρις στα αποδυτήρια.
Προσπάθησαν να εντοπίσουν τα λάθη όχι της ήττας, αλλά της παράδοσης άνευ όρων στη Μπαρτσελόνα. Αλλωστε, οι ιδιαιτέρως «καυστικές» κριτικές από τα ισπανικά ΜΜΕ, σίγουρα δημιουργούν προβληματισμό.
Ομάδα που «δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί στην primera division» χαρακτήρισαν τον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί, κάτι που σίγουρα δεν αρμόζει στην ευρωπαϊκή φήμη των «πρασίνων».
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ούτε ο Ιγκόρ Μπίσκαν, που επέστρεψε από την Καταλονία με έναν τραυματισμό στη γάμπα. Εάν δεν καταφέρει να γυμναστεί ούτε την Παρασκευή, τότε δεν θα αγωνιστεί εναντίον του ΟΦΗ.
* Τον ρόλο του συμβούλου δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος μετά την πρόσληψη του Χανς Λάιτερτ στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών