Ανοδικές τάσεις στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.344,74 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,43%.
53
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.344,74 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,43%.
Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφωνόταν στα 187,2 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους έκλεισαν με άνοδο και τη μεγαλύτερη είχαν των Ασφαλειών με 3,78%, των Μετάλλων με 1,37%, των Τραπεζών με 1,12% και του Χονδρικού Εμπορίου με 1,09%.
Αντίθετα απώλειες κατέγραψαν μόνο των Κλωστοϋφαντουργιών με 1,54%, των Ειδών-Λύσεων πληροφορικής με 0,86%, της Ακίνητης Περιουσίας με 0,48% και των Τροφίμων-ποτών με 0,33%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,41%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε επίσης 0,41% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο κατά 0,15%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 159 σημείωσαν άνοδο, 117 υποχώρησαν και 56 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Άλμα πρόκρισης της «βασίλισσας» με γκολάρα Βινίσιους (vids)
- Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.02.2026]
- Αγορές: Πώς οι επενδυτές μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν το απρόβλεπτο
- Ρωσία: Η οικονομία της έχει εισέλθει στη ζώνη θανάτου – Ανάλυση Economist
- Δεκάλεπτη διακοπή στο Μπενφίκα – Ρεάλ: Ο Βινίσιους σκόραρε και μετά κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση (vid)



