Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Ε Πατρών μετά το 3-1 σετ στην Κυψέλη
Νικηφόρα πέρασε η ΕΑ Πατρών από την Κυψέλη, επικρατώντας 3-1 σετ του Πανελληνίου για την 4η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Έτσι, η αχαϊκή ομάδα αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, παρέα με την έτερη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, την Λαμία.
Νικηφόρα πέρασε η ΕΑ Πατρών από την Κυψέλη, επικρατώντας 3-1 σετ του Πανελληνίου, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Έτσι, η αχαϊκή ομάδα αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ιπαρέα με την έτερη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, την Λαμία.
Αντίθετα, ο Πανελλήνιος, που ξεκίνησε την περίοδο με αρκετή φιλοδοξία, κατέχει μόλις τη 10η θέση της κατάταξης με απολογισμό 3 βαθμούς σε 4 αγώνες, ενώ επίσης κακή πορεία πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός που είναι μόλις έβδομος.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών