
Πέμπτες στο Ακαπούλκο οι Καραντάσιου, Αρβανίτη-Δέχθηκαν τη συγνώμη των αντιπάλων τους
Εκτός μεταλλίων έμειναν οι Καραντάσιου/Αρβανίτη στο WT Open του Ακαπούλκο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 (21-19, 12-21, 18-16) από τις Αμερικανίδες Μέισον / Κέισι, οι οποίες μάλιστα τους ζήτησαν συγνώμη για λανθασμένη απόφαση του καναδού διαιτητή!
66
Εκτός μεταλλίων έμεινε η ομάδα των Καραντάσιου/Αρβανίτη στο WT Open του Ακαπούλκο, καθώς στο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο στα ημιτελικά ηττήθηκε με 2-1 (21-19, 12-21, 18-16) από τις Αμερικανίδες Μέισον / Κέισι.
Η ελληνική ομάδα έχει πολλά παράπονα για τον Καναδό διαιτητή, ο οποίος στο 16-16 του τάι μπρέικ έδωσε πιαστή μπαλιά στην Καραντάσιου.
Όλο το γήπεδο είχε ξεσηκωθεί εναντίον του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι Αμερικανίδες ζήτησαν συγγνώμη από τις Ελληνίδες για τον τρόπο με τον οποίο έληξε το παιχνίδι.
Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης φεύγουν από το Μεξικό με την 5η θέση, που χάρισε 240 βαθμούς και 10.000 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα



