Τα Βριλήσσια αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών
Με 11 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών, καθώς τα Βριλήσσια - πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2004 - γνωστοποίησε στην ΕΟΠΕ ότι αποσύρονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Του χρόνου θα ξεκινήσει στην Α2 γυναικών με 3 βαθμούς μείον.
Με 11 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών, καθώς τα Βριλήσσια – πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2004 – γνωστοποίησε στην ΕΟΠΕ ότι αποσύρονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2006-07) το συγκρότημα των βορείων προαστίων θα συμμετάσχει στην Α2 γυναικών και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.