
Παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής του Ε9
Παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία όλων των ηλεκτρονικών δηλώσεων υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9), ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου των φορολογούμενων.
27
Παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία όλων των ηλεκτρονικών δηλώσεων υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9), ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου των φορολογούμενων, όπως ορίζεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα.
Στην απόφαση υπενθυμίζεται ότι η αίτηση για την εγγραφή στο ειδικό δίκτυο (TAXISnet) για την πιστοποίηση των υπόχρεων και τη λήψη των κωδικών αποστολής πρέπει να γίνεται τουλάχιστον επτά ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων του Ε9.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του