
Πρώτη θέση για τον Μάρα στο μονόζυγο του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Την πρώτη θέση στο μονόζυγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Στουτγκάρδης κατέκτησε ο Βλάσης Μάρας. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής ισοβάθμησε με τον Σλοβένο Πεγκάν στους 9,750 βαθμούς και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρτετική φόρμα εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
66
Την πρώτη θέση στο μονόζυγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Στουτγκάρδης κατέκτησε ο Βλάσης Μάρας.
Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής βαθμολογήθηκε στο όργανο της… ειδκότητάς του με 9,750 β. όσους και ο Σλοβένος Αλίαζ Πεγκάν.
Ο Μάρας ήταν εντυπωσιακός και απέδειξε ότι βρίσκεται ξανά σε εξαιρετική κατάσταση και θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τον επόμενο μήνα στη Μελβούρνη.
«Είμαστε ξανά στην κορυφή» τόνισε ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης. «Ελπίζω να τα πάμε το ίδιο καλά και στη Μελβούρνη. Ο Βλάσης πάντως σήμερα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η εμφάνισή του ήταν καταπληκτική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΠΑΣΟΚ: Θεσμικός «πόλεμος» από τον Ανδρουλάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση- Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

