
Με Ετό και Ζιουλί, η Μπαρτσελόνα 3-0 την Οσασούνα-Παραμένει στην εξάδα η Σεβίλη
Με πρωταγωνιστή τον Ετό, η Μπαρτσελόνα πέτυχε άνετη νίκη επί της Οσασούνα με 3-0. Ο Καμερουνέζος πέτυχε δύο γκολ, ενώ σκόραρε και ο αντικαταστάτης του, Ζιουλί. Με γκολ των Αντριάνο Κορέια και Έντζο Μαρέσκα, η Σεβίλη επικράτησε 2-0 της Αλαβές.
66
Με πρωταγωνιστή τον Ετό, η Μπαρτσελόνα πέτυχε άνετη νίκη επί της Οσασούνα με 3-0. Ο Καμερουνέζος σκόραρε στο 46 και το 53, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ζιουλί στο 88, που τον είχε αντικαταστήσει οκτώ λεπτά νωρίτερα.
Με γκολ των Αντριάνο Κορέια στο 27 και Έντζο Μαρέσκα στο 72, η Σεβίλη επικράτησε 2-0 της Αλαβές στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της primera division.
Έτσι η ομάδα της Ανδαλουσίας διατηρεί την επαφή της με την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ισπανίας.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
Κάντιθ – Μπιλμπάο
Θέλτα – Εσπανιόλ
Χετάφε – Σαραγόσα
Μάλαγα – Μπέτις
Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια
Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα
Σαντατέρ – Ατλέτικο
Ρεάλ – Βαλένθια
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για υποκλοπές: Αυτοεξευτελιστικές οι τοποθετήσεις παρακολουθούμενων υπουργών – Μείζον πολιτικό θέμα
- Ο περιορισμός που έχει θέσει η Βικτόρια Μπέκαμ στην έφηβη κόρη της
- Μπουργκ – Μπεσίκτας 73-71: Σήκωσαν το EurοCup κι εξασφάλισαν συμμετοχή στη Euroleague οι Γάλλοι!
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
