Την Τετάρτη ορίζεται η ημερομηνία έναρξης της δίκης πρώην στελεχών της ΔΕΚΑ
Την Τετάρτη αναμένεται να οριστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η ημέρα έναρξης της δίκης των πρώην στελεχών της Δημόσιας Επιχείρησης Κινητών Αξιών. Η δίκη είχε προσδιοριστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα.
Την Τετάρτη αναμένεται να οριστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η ημέρα έναρξης της δίκης των πρώην στελεχών της Δημόσιας Επιχείρησης Κινητών Αξιών.
Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ενημέρωσε τους παράγοντες της δίκης ότι ούτε σήμερα θα ξεκινήσει η υπόθεση τους και προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται με την πολύωρη αναμονή τους στο Εφετείο ζήτησε να επανέλθουν αύριο το πρωί στο δικαστήριο, ώστε να οριστεί η ώρα ή η ημέρα που θα εκφωνηθεί η υπόθεση.
Η δίκη είχε προσδιοριστεί να ξεκινήσει χθες Δευτέρα, με αριθμό πινακίου 3, αλλά οι προηγούμενες υποθέσεις είχαν πολλούς κατηγορούμενους και μάρτυρες.
Συνήγοροι της υπ αριθμόν 2 υπόθεσης εκτιμούν ότι η δίκη τους δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα και πιθανότατα ούτε αύριο.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».