
Το ΑΣΕΠ καλείται να αποφασίσει για τη σχέση εργασίας των καθαριστριών των σχολείων
Στο ΑΣΕΠ διαβίβασε το υπουργείο Παιδείας τις αιτήσεις για μετατροπή ή μη της σχέσης εργασίας των καθαριστών - καθαριστριών των σχολείων από σύμβαση μίσθωσης έργου, σε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
71
Στο ΑΣΕΠ διαβιβάσθηκαν από το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του υπουργείου Παιδείας οι αποφάσεις για τη μετατροπή ή μη της σχέσης εργασίας των καθαριστών – καθαριστριών των σχολείων, από σύμβαση μίσθωσης έργου σε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι υποβληθείσες αιτήσεις ανέρχονται συνολικά σε 9.600, εκ των οποίων οι 9.559 είναι εμπρόθεσμες και οι 41 εκπρόθεσμες, καθώς υποβλήθηκαν μετά τις 19 Σεπτεμβρίου 2004.
Συνολικά 7.767 αιτήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το άρθρο 11 του Προεδρικού Διατάγματος 164/2004, ενώ 1.972 δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σύμβαση για την δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF
- Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδερφή της Μυρτούς που έχασε την ζωή της: «Αυτό είναι το πρόβλημα; Πως ντυνόταν το παιδί;»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια και τον Απρίλιο
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών