Ο Μαλεζάνι βλέπει το… οπλοστάσιό του να γεμίζει για πρώτη φορά εφέτος
Έτριβε τα χέρια του ο Μαλεζάνι την Πέμπτη, καθώς μετά από αρκετές ημέρες είδε τους περισσότερους παίκτες του Παναθηναϊκού να διαβαίνουν την πόρτα της Παιανίας. Με την επιστροφή και του Νασίφ Μόρις, θα έχει για πρώτη φορά εφέτος γεμάτο το «οπλοστάσιό» του.
66
Έτριβε τα χέρια του ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς μετά από αρκετές ημέρες είδε τους περισσότερους παίκτες του Παναθηναϊκού να διαβαίνουν την πόρτα της Παιανίας.
Οι απουσίες των -15 στο σύνολο- διεθνών είχαν αναγκάσει τον τεχνικό των «πρασίνων» να επιστρατεύει παίκτες από την ομάδα Νέων προκειμένου να «βγαίνουν» τα συστήματα στις προπονήσεις.
Με την επιστροφή όμως των Γιάννη Γκούμα, Βαγγέλη Μάντζιου, Δημήτρη Παπαδόπουλου, Φάνη Γκέκα και Μίκαελ Νίλσον, η κατάσταση βελτιώθηκε.
Την δε Παρασκευή αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Σάντορ Τόργκελε, Κώστας Χαραλαμπίδης και Αντε Σέριτς.
Πριν την προπόνηση, οι παίκτες υποβλήθηκαν στις μηνιαίες εξετάσεις βιοηλεκτρικής ανάλυσης (ΒΙΑ) και μέτρησης καταμερισμού μυϊκής μάζας.
Μοναδικό «πονοκέφαλο» για τον Μαλεζάνι αποτελεί ο Πιερ Εμπεντε (θλάση στους προσαγωγούς), που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Ακράτητο και Μπαρτσελόνα. Ετσι, στον πάγκο θα καθίσει ο Κύπριος Μιχάλης Σιημητράς.
Με την επιστροφή και του Νασίφ Μόρις (εξέτισε την ποινή του) στην αγωνιστική δράση, ο Μαλεζάνι θα έχει για πρώτη φορά εφέτος γεμάτο το «οπλοστάσιό» του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442