Και με τη βούλα ο Κωστίκος προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι τη λήξη της περιόδου
Στον Γιώργο Κωστίκο έδωσε και επισήμος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το χρίσμα του προπονητή της ομάδας, ανακοινώνοντας την παραμονή του στον πάγκο μέχρι τη λήξη της περιόδου. Αμφίβολος ο Ζαγοράκης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τραυματίες άλλοι τέσσερις παίκτες.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στην προπονητολογία ανακοινώνοντας την παραμονή του Γιώργου Κωστίκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι τη λήξη της περιόδου.
Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Κωστίκος θα είναι ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδος μέχρι το τέλος της περιόδου 2005-06».
Με πλήθος προβλημάτων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στον αγώνα της εθνικής με την Γεωργία, ο Ιφεάνι Ουντέζε σύσπαση τετρακέφαλου στο ματς του Καμερούν και δεν έβγαλε την προπόνηση της Πέμπτης, ενώ τραυματίας είναι και ο Αρμάντο Φουτσίνι.
Οι Σικαμπάλα και Εγκωμίτης είναι καλά από ιατρικής πλευράς, αλλά με μειωμένο αριθμό προπονήσεων τις τελευταίες μέρες.
Από την πλευρά τους, οι Κύπριοι Χαραλάμπους και Γιασεμή που έπαιξαν κόντρα της Γαλλίας, δεν πρόλαβαν να φθάσουν έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη και έχασαν την προπόνηση.
Ο Γιώργος Κωστίκος είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος αλλά αυτό δεν μας λέει τίποτα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα είναι σε ανοδική πορεία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
» Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να παίξει για τη νίκη».
Με βολή του Κέντρικ Ναν στα 2,1'' και κλέψιμο του Χέιζ- Ντέιβις στην τελευταία φάση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρα της Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι τη Μονακό, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στο δεύτερο την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) περιμένει σαφώς μεγαλύτερη αντίσταση.