Αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας ο Λιλιάν Τιράμ
Μπορεί η εθνική Γαλλίας να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά θα κάνει το ταξίδι στην Γερμανία χωρίς τον Λιλιάν Τιράμ. Ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική απόσυρση του από τους «τρικολόρ», μετά τη λήξη του αγώνα με την Κύπρο.
26
Μπορεί η εθνική Γαλλίας να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά θα κάνει το ταξίδι στην Γερμανία χωρίς τον Λιλιάν Τιράμ. Ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική απόσυρση του από τους «τρικολόρ», μετά τη λήξη του αγώνα με την Κύπρο.
Ο Τιράμ μπορεί να επανήλθε στην εθνική ομάδα ακολουθώντας τους Ζιντάν και Μακελελέ, ωστόσο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ραϊμόν Ντομενέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442