Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μεικτή εικόνα στη Γουόλ Στριτ, κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη
Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ο Nasdaq μειώθηκε στις 2.061,09 μονάδες, υφιστάμενος απώλειες 0,86%, την ώρα που ο Dow Jones αυξανόταν στις 10.253,17 μονάδες, αποκομίζοντας κέρδη 0,14%· κέρδη στην Ευρώπη.
Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ο Nasdaq μειώθηκε στις 2.061,09 μονάδες, υφιστάμενος απώλειες 0,86%, την ώρα που ο Dow Jones αυξανόταν στις 10.253,17 μονάδες, αποκομίζοντας κέρδη 0,14%.
Με κέρδη έκλεισαν οι κυριότερες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης. Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE 100 ανήλθε στις 5.380,70 μονάδες, αποκομίζοντας κέρδη 0,12%. Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης DAX 30 αυξήθηκε στις 5.032,46 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,19%. Στο Παρίσι τέλος, ο δείκτης CAC 40 διαμορφώθηκε στις 4.549,68 μονάδες, αυξημένος σε ποσοστό 0,30%.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!