Επέστρεψε ο Τζιωρτζιόπουλος στο φιλικό με τον Ηλυσιακό
Η επανεμφάνιση του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από 10 μήνες απουσίας -λόγω του τραυματισμού του- ήταν το... μεγάλο γεγονός στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, όπου στο πρώτο μισό επιβλήθηκε με 1-0.
Η επανεμφάνιση του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από 10 μήνες απουσίας -λόγω του τραυματισμού του- ήταν το… μεγάλο γεγονός στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό.
Ο ακραίος αμυντικός της Ενωσης έπαιξε 35 λεπτά, είχε αρκετά καλή απόδοση και έδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να υπολογίζει στη βοήθειά του.
Ο Τζιωρτζιόπουλος πέρασε στον αγώνα στο 22ο λεπτό, είναι δε χαρακτηριστικό πως ήταν ο μοναδικός που έπαιξε για κάποιο διάστημα και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στην επανάληψη αγωνίστηκε η ομάδα Νέων του συλλόγου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Τώρα θα πρέπει να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Αισθάνθηκα λίγο περίεργα, σαν να έπαιζα για πρώτη φορά, αλλά ήταν πολύ ευχάριστο. Οι μήνες που έμεινα έξω ήταν πολύ δύσκολοι», υπογράμμισε ο Τζιωρτζιόπουλος μετά τη λήξη του ματς.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Κόντη στο 5΄, στην επανάληψη όμως οι Νέοι της Ενωσης δεν τα κατάφεραν εξίσου καλά, αφού ηττήθηκαν με 4-0 (60΄ Ράιζερ, 79΄ Μπαρμπούδης, 80΄, 82΄ Πλίγκος).
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία