Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ επισκέφτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ποδόσφαιρο
Ένας πρωταθλητής Ευρώπης επισκέφτηκε έναν άλλον! Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο λόγος, που συναντήθηκε με την αποστολή της εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εν Ελλάδι προπόνησής της εν όψει του κρίσιμο αγώνα με την Δανία.
Ένας πρωταθλητής Ευρώπης επισκέφτηκε έναν άλλον! Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο λόγος, που συναντήθηκε με την αποστολή της εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εν Ελλάδι προπόνησής της εν όψει του κρίσιμο αγώνα με την Δανία.
Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο μπάσκετ δέχτηκε τα συγχαρητήρια των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.
Εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του για τις ευχές τους στη δική του ομάδα τόσο πριν από την έναρξη της διοργάνωσης στην Σερβία/ Μαυροβούνιο, όσο και μετά την κατάκτηση του τροπαίου.
Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ θα λάβουν για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το ίδιο πριμ με αυτό τους ομολόγους τους στο στο ποδόσφαιρο (173.913 ευρώ μικτά ο καθένας), όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, στη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος της FIBA Europe
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.