Αφήνουμε τα μεγάλα λόγια και προχωράμε, λέει ο Λουτσιάνο για την πορεία της Ξάνθης
Η Ξάνθη είναι η μοναδική ομάδα που ακολουθεί κατά πόδας τον Ολυμπιακό, όμως στην Θράκη αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση. Όπως όμως δήλωσε ο Λουτσιάνο, τακτική της ομάδας είναι η διατήρηση χαμηλών τόνων. «Αφήνουμε τα μεγάλα λόγια» εξήγησε.
Την Δευτέρα η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου, σε μια έδρα, που όπως δήλωσε ο Λουτσιάνο «δεν θα περάσει εύκολα καμία ομάδα. Για να κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».
Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ξάνθης είπε στον «SuperΣπορ FM» ότι στην ομάδα προτιμούν να κρατούν επιφυλακτική στάση:
«Εμείς αφήνουμε τα μεγάλα λόγια. Δεν θέλουμε να πούμε το κάτι παραπάνω, για να μην διαψευστούμε στο τέλος.
» Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή και απλά προχωράμε βήμα-βήμα και με το μυαλό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια καλή πορεία.
» Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Είμαστε ακόμη στην 5η αγωνιστική και υπάρχει δρόμος. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα.
» Δεν θέλουμε, αλλά ούτε και χρειάζεται να πούμε περισσότερα πράγματα. Ίσως χαλάσει το καλό κλίμα στην ομάδα και πιστέψουν κάποιοι ότι έχουμε πετύχει τα πάντα και όλα σταματούν εδώ».
Για το προβάδισμα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός στην κούρσα του τίτλου:
«Ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ντέρμπι και τα κέρδισε. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ευνοήθηκε, αφού όλα τα παιχνίδια του τα πήρε στα ίσια. Μέχρι στιγμής γίνεται ένα καθαρό πρωτάθλημα.
» Αλλά στην Ελλάδα κάθε χρόνο βγαίνουν διάφοροι και ανάμεσα τους κάποιοι παίκτες και λένε ότι ευνοείται ο Ολυμπιακός. Αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός παίρνει απόλυτα δίκαια τον τίτλο».
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.