
Συγνώμη και απολογία στην διοίκηση του ΠΑΟΚ από τον Μέγκαχεντ
Ενώπιον των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Αμίρ Μέγκαχεντ απολογούμενος για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε το περασμένο Σάββατο. Με δηλωσή του μάλιστα ζήτησε συγγνώμη «από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».
26
Ενώπιον των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Αμίρ Μέγκαχεντ απολογούμενος για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε το περασμένο Σάββατο πριν από την τελευταία, εν όψει του αγώνα την επομένη με τη Λάρισα, προπόνηση της ομάδας.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Αιγύπτιος αμυντικός, μέσω της σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο τόνισε:
«Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αναγνωρίζω ότι έσφαλα και ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Σέβομαι την ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Η διοίκηση της ΠΑΕ επιφυλάχτηκε, επί του παρόντος, να αποφασίσει για τιμωρία ή όχι του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται ότι ο Μέγκαχεντ υπέπεσε και την περασμένη εβδομάδα σε πειθαρχικό παράπτωμα (σ.σ. στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω) για το οποίο τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Υπό πίεση ο Τραμπ καθώς ανεβαίνουν οι τιμές καυσίμων, λέει πως το Ιράν ζητά από τις ΗΠΑ να ανοίξουν το Ορμούζ
- Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο 4χρονος μετά από επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου
- LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό
- Back To The Future; – Μυστηριώδης ανάρτηση του 2023 στο X «προβλέπει» τους πυροβολισμούς στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις Κάουνας
- Classic Rock: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο Woodstock – Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ



