
Μπορούμε και καλύτερα, δηλώνει στην UEFA ο Γκονζάλες
«Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα». Η αισιοδοξία του Εζεκιέλ Γκονζάλες για την πορεία του Παναθηναϊκού εκφράστηκε με κάθε δυνατό τρόπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δικτυακό τόπο της UEFA, από την οποία αναδείχθηκε MVP του ματς με τη Βέρντερ.
26
Η συμβολή του Εζέκιελ Γκονζάλες στη νίκη (2-1) του Παναθηναϊκού επί της Βέρντερ Βρέμης ήταν καθοριστική σε τέτοιο βαθμό, που η UEFA τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα.
O Εκι παραχώρησε σύντευξη στον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του μαζί με τη Βέρντερ και την Ουντινέζε θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου, που οδηγεί στους «16» του Champions League.
«Εναντίον της Βέρντερ πέτυχα ένα γκολ, μπορούσα να βάλω τουλάχιστον άλλα τρία, όμως είχα δυο δοκάρια και ο Γερμανός τερματοφύλακας έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Μου αρέσουν αυτά τα δύσκολα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, όπου πρέπει να προσπαθείς πολύ. Αλλά το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Η βελτίωση μας αποδείχτηκε τόσο στο ματς με τον Πανιώνιο, όσο και με τη Βέρντερ».
»Δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες να πάμε μπροστά και να κάνουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζουμε να αποδείξουμε ότι το ξεκίνημα μας ήταν απλά μια κακή παρένθεση», είπε ο Αργεντινός ηγέτης του Παναθηναϊκού, που σχολίασε και το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή σεζόν:
«Οι συνεχιζόμενες αλλαγές παικτών για διαφορετικούς λόγους, οι τραυματισμοί, οι απουσίες. Όλα αυτά καθυστέρησαν την πρόοδο μας. Επίσης έχουμε πολλούς νέους παίκτες φέτος και για να χτίσουμε μια νέα ομάδα απαιτείται χρόνος».
Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, ο 25χρονος μέσος δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι η πρώτη θέση είναι «ρεζερβέ» από την Μπαρτσελόνα: «Δεν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα χάσει την πρώτη θέση, η μάχη θα δοθεί για τη δεύτερη. Παναθηναϊκός, Ουντινέζε, ακόμα και η Βέρντερ που δεν έχει βαθμό μέχρι τώρα, έχουν όλοι πιθανότητες πρόκρισης. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των αγώνων των δυο τελευταίων, αλλά όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν τη δεύτερη θέση».
Επίσης, ο Γκονζάλες ρωτήθηκε και για τους νεαρούς συμπαίκτες του (Μάντζιος, Δάρλας, Τζιόλης) οι οποίοι διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο ματς με τη Βέρντερ:
«Ήταν φανταστικοί. Είναι πειθαρχημένοι και ταλαντούχοι. Και, παρόλο που έκαναν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση, δεν φοβήθηκαν, δεν κρύφτηκαν και ήταν το ίδιο εργατικοί όπως στην προπόνηση. Ακούν, μαθαίνουν, θέλουν να συνεισφέρουν και αυτό φαίνεται. Ο προπονητής τους εμπιστεύεται και βελτιώνονται διαρκώς».
Τέλος, όσον αφορά την προσπάθεια των «πρασινων» στο πρωτάθλημα Ελλάδας, ο Γκονζάλες είπε: «Μπορούμε να γίνουμε μόνο καλύτεροι. Τίποτα δεν έχει χαθεί μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Οι στόχοι μας δεν άλλαξαν. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και το κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Μερικά πισωγυρίσματα δεν έχουν αλλάξει τους προσανατολισμούς μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Τους τη μπουμπούνησα» είπε στους αστυνομικούς ο 89χρονος όταν συνελήφθη
- «Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

