
Οδυνηρός ο τρόπος της ήττας, αδύνατη η πρόκριση, παραδέχονται οι «ερυθρόλευκοι»
Μέχρι το 86 ο Σόλιντ πίστευε ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Μπερναμπέου». Για αυτό παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνισή της ομάδας του. «Αδύνατη η πρόκριση» παραδέχεται ο Καφές, ευθύνες στον... Μπέκαμ ρίχνει ο Νικοπολίδης.
66
Μέχρι το 86 ο Τροντ Σόλιντ πίστευε ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Μπερναμπέου». Για αυτό παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνισή της ομάδας του, αλλά απογοητευμένος από την ήττα της, μετά τη λήξη του αγώνα.
«Ξέραμε ότι η Ρεάλ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από το τίποτα μορεί να κάνει ευκαιρίες, και κυρίως όταν ο Μπέκαμ έχει ελεύθερο χώρο.
» Ήταν θετικό που κάναμε καλό β ημίχρονο και ήμασταν αληθινά μέσα στο παιχνίδι. Ήταν καταπλητκικοί οι φίλαθλοι μας και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα πίστευα ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» είπε ο Νορβηγός προπονητής.
Ο Παντελής Καφές, από την πλευρά του, παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό.
«Εάν είχαμε έναν βαθμό, θα είχαμε κάποιες ελπίδες. Τώρα η πρόκριση είναι σχεδόν αδύνατη» είπε χαρακτηριστικά ο σκόρερ των Πειραιωτών.
«Όταν χάνεις ένα ματς, το παίρνεις απόφαση. Όταν παλεύεις επί 86 λεπτά και δεν τα καταφέρνεις, τότε πονάς».
Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν σαφής:
«Εάν δεν χάναμε τότε θα παραδεχόμουν ότι ήταν το παιχνίδι της ζωής μου. Οι πλαγιοκοπήσεις του Μπέκαμ μας έκαναν τη ζημιά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις




