Ποινική δίωξη στο ΔΣ της ΕΚΟ για ακύρωση διαγωνισμού
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της απιστίας (παράνομη ακύρωση διαγωνισμού για μεταφορά καυσίμων από τα ΕΛΔΑ) άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μαλούχου κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ της περιόδου 2002-2003.
27
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της απιστίας άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μαλούχου κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ της περιόδου 2002-2003.
Η κατηγορία απαγγέλθηκε μετά από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε η κ. Μαλούχου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, που αφορούσαν σε «παράνομη ακύρωση διαγωνισμού» για μεταφορά καυσίμων από τα ΕΛΔΑ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το Δεκέμβριο του 2002 η ΕΚΟ-ΕΛΔΑ προκήρυξε διαγωνισμό για τη ναύλωση τεσσάρων τάνκερ με σκοπό τη μεταφορά πετρελαίου για ανεφοδιασμό στα νησιά του Αιγαίου.
Στη συνέχεια, η επιχείρηση φέρεται να ακύρωσε το διαγωνισμό και να προέβη σε ανάθεση σε εταιρεία η οποία δεν πληρούσε τις προδιαγραφές.
Η υπόθεση θα ανατεθεί για περαιτέρω διερεύνηση σε ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
- Ιράν: «Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς» – Το δηκτικό σχόλιο Αραγτσί για την Ευρώπη και τις απειλές Τραμπ
- Γαύδος: H στιγμή που ορμητικά κύματα χτυπούν ιστιοπλοϊκό
- Το 112 ήχησε στη Βουλή και προκάλεσε μίνι αντιπαράθεση – Δείτε βίντεο
