
Ο Παναθηναϊκός για την πρώτη νίκη, με απουσίες Μπαρτσελόνα και Αρσεναλ
Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός θέλει να φθάσει και στην πρώτη επιτυχία στο Champions League, την Τρίτη κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ουντινέζε, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς Μάντσεστερ-Μπενφίκα, Αγιαξ-Αρσεναλ.
66
Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός θέλει να φθάσει και στην πρώτη επιτυχία στο Champions League, αλλά σίγουρα η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη στο ματς της Τρίτης κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης στις 21.45 στο ΟΑΚΑ.
Το γεγονός ότι η πρώτη αγωνιστική δεν είχε το φινάλε που επιθυμούσαν στον Παναθηναϊκό, μετά την βαριά ήττα από την Ουντινέζε με σκορ 3-0, καθιστά την απόκτηση των τριών βαθμών της νίκης επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έχει να αντιμετωπίσει δυο ευχάριστα και δυο δυσάρεστα δεδομένα, για να καταρτίσει τα πλάνα του. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια των Σρνταν Άντριτς, που παραμένει ακόμα τραυματίας και κάνει ατομικό πρόγραμμα, και Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος επίσης δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί εγκαίρως για να δώσει το παρόν στο ματς, παρά το ότι έκανε αγώνα δρόμου.
Αντιθέτως, ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Εμάνουελ Ολισαντέμπε και Φλάβιο Κονσεϊσάο. Αμφότεροι ήταν τιμωρημένοι και δεν είχαν αγωνιστεί στο ματς του Ούντινε, αλλά εξέτισαν την μια αγωνιστική και είναι ξανά διαθέσιμοι απέναντι στην Βέρντερ.
Από εκεί και πέρα στο άλλο ματς του 3ου ομίλου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί στη Βαρκελώνη την Ουντινέζε και θέλει να φθάσει στη δεύτερη νίκη της, μετά τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στη Βρέμη, στο ματς με την Βέρντερ.
Ο Λουντοβίκ Ζιουλί και ο Εντμίλσον αποκλείστηκαν από την αποστολή των Καταλανών.
Ο Φρανκ Ράικαρντ αποφάσισε να ξεκουράσει τους δύο παίκτες, αφού όπως εξήγησε υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια για την ομάδα του.
Τη θέση του Ζιουλί στην αποστολή πήρε ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι ενώ αντί του Εντμίλσον αναμένεται να ξεκινήσει ο Μεξικανός Ραφαέλ Μαρκές.
Με πολλά προβλήματα ταξίδεψε στο Αμστερνταμ η Αρσεναλ, που αντιμετωπίζει τον Αγιαξ.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Ντένις Μπέργκαμπ, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι.
Ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ είναι αμφίβολος, ενώ ο Ρομπέρ Πιρές, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Γουέστ Χαμ, μάλλον θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται στη βασική εντεκάδα.
Από τους «κανονιέρηδες» θα λείψουν επίσης οι τιμωρημένοι Λέμαν και Φαν Πέρσι, καθώς και οι τραυματίες Ανρί και Σεντέρος.
Το πρόγραμμα της Τρίτης για την 2η αγωνιστική του Champions League:
1ος όμιλος
Γιουβέντους-Ραπίντ Β.
Μπάγερν-Μπριζ
2ος όμιλος
Τουν-Σπάρτα Πράγας
Άγιαξ-Άρσεναλ
3ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-Ουντινέζε
Παναθηναϊκός-Βέρντερ Βρέμης
4ος όμιλος
Λιλ-Βιγιαρεάλ
Μάντσεστερ Γ.-Μπενφίκα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Υπό πίεση ο Τραμπ καθώς ανεβαίνουν οι τιμές καυσίμων, λέει πως το Ιράν ζητά από τις ΗΠΑ να ανοίξουν το Ορμούζ
- Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο 4χρονος μετά από επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου
- LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό
- Back To The Future; – Μυστηριώδης ανάρτηση του 2023 στο X «προβλέπει» τους πυροβολισμούς στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις Κάουνας
- Classic Rock: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο Woodstock – Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ



