
Δεν ικανοποίησαν οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού στο 2-1 επί του Παναιτωλικού
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο καθιερωμένο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» αναπληρωματικών, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Σόλιντ δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος, καθώς οι παίκτες του δεν είχαν καλή απόδοση.
66
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο καθιερωμένο – πλέον – κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» αναπληρωματικών, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Ο Σόλιντ δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος, καθώς οι παίκτες του δεν είχαν καλή απόδοση.
Αντίθετα ο Παναιτωλικός, που σήμερα είχε ρεπό και δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής, έδειξε πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Χοβανισιάν στο 58, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ξευγένη στο 64 και το τελικό 2-1 σημείωσε ο Κυριάκος στο 84 με εύστοχο πέναλτι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιάννου (46 Λέμενς), Πάντος, Βάλλας, Σούρερ, Μπουλούτ (46 Κυριάκος), Ταραλίδης, Μάριτς, Χοβανισιάν, Ντ Ακόλ, Ντάνι (72 Λισγάρας), Καστίγιο (46 Κουλουχέρης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νικολαΐδης (46 Μπιλούντ), Κωνσταντόπουλος (67 Καλοκαίρης), Ζουλιώτης (46 Κλιάιτς), Φόσμπεργκ (46 Αθανασίου), Λίτσος (84 Δράκος), Τσικτσίρης (46 Δενδρινός), Καρτσακλής (59 Μπουκουβάλας), Χατζής (46 Φραγκούλης), Ρεζόνια (75 Κατσικοκέρης), Μπόζιτσιτς (46 Τριανταφυλλάκης), Ξευγένης (65 Τεγούσης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σαουδική Αραβία: Μετά τους πυραύλους, οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν και drone από την Υεμένη
- Πλησιάζει η ώρα της απόφασης του Σενγκέλια για το μέλλον του
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Η σκηνοθέτις που θέλει να ξορκίσει το DNA της μέσω ενός ντοκιμαντέρ
- Κιλκίς: Επεισοδιακή σύλληψη μετά από απόπειρα απάτης με πρόσχημα οφειλή στην ΑΑΔΕ
- Τραμπ για ΛεΜπρόν: «Ίσως είναι ρατσιστής – Μάικλ Τζόρνταν χωρίς δεύτερη σκέψη»
- Σύρος: Ολοκληρώθηκε η αναπαράσταση στον τόπο της δολοφονίας της 42χρονης – Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
