
«Πληρώνει» την τιμωρία του Ιακουίντα η Ουντινέζε-Παραμένει στην κοορυφή η Γιουβέντους
Με μεγάλο απόντα από τη σύνθεσή της τον τιμωρημένο από τη διοίκηση, Ιακουίντα, Ουντινέζε ηττήθηκε στο Ρέτζιο Καλάμπρια από τη Ρετζίνα με 2-0. Νικηφόρα πέρασε η Γιουβέντους από την Πάρμα, όπου επικράτησε με 2-1 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
66
Με μεγάλο απόντα από τη σύνθεσή της τον τιμωρημένο από τη διοίκηση, Βιντσέντζο Ιακουίντα, Ουντινέζε ηττήθηκε στο Ρέτζιο Καλάμπρια από τη Ρετζίνα με 2-0.
Τα γκολ των νικητών, που κατέκτησαν τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα, σημείωσαν οι Κότσα στο 43ο και Καβάλι στο 76ο λεπτό.
Στο στάδιο «Γκρανίλο» ο τεχνικός των «φριουλάνι», Σέρσε Κόσμι, χρησιμοποίησε τους, Ντε Σάνκτις, Μπερτότο, Νατάλι, Φελίπε, Τζενόνι, Βιντιγκάλ (79 Τισόνε), Μουντάρι (65 Ομπόντο), Μάουρι, Μπαρέτο (46 Καντελά), Ροσίνι, Ντι Μικέλε.
Στις καθυστερήσεις της συνάντησης αποβλήθηκε ο Ροσίνι, για επικίνδυνο παίξιμο.
Νικηφόρα πέρασε η Γιουβέντους από την Πάρμα, όπου επικράτησε με 2-1 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι «παρμέντζι» προηγήθηκαν στο 14 με τον Ντελβέκιο, ο Καμορανέζι ισοφάρισε στο 43 και ο Βιεϊρά (που βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχή φορά) έδωσε τη νίκη στην «μεγάλη κυρία» στο 82.
Το πρόγραμμα της Κυριακής:
Κάλιαρι-Ρόμα
Εμπολι-Λέτσε
Λάτσιο-Παλέρμο
Λιβόρνο-Ασκολι
Σαμπντόρια-Κιέβο
Σιένα-Μεσίνα
Τρεβίζο-Μίλαν
Ιντερ-Φιορεντίνα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για υποκλοπές: Αυτοεξευτελιστικές οι τοποθετήσεις παρακολουθούμενων υπουργών – Μείζον πολιτικό θέμα
- Ο περιορισμός που έχει θέσει η Βικτόρια Μπέκαμ στην έφηβη κόρη της
- Μπουργκ – Μπεσίκτας 73-71: Σήκωσαν το EurοCup κι εξασφάλισαν συμμετοχή στη Euroleague οι Γάλλοι!
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
