Ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Το παιχνίδι στο Αλκαζάρ μεταξύ της Λάρισας και της ΑΕΚ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους αγώνες της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας. To Σάββατο ανοίγει όμως η αυλαία για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κόντρα σε Ακράτητο και Πανιώνιο, αντίστοιχα.
Το παιχνίδι στο Αλκαζάρ μεταξύ της Λάρισας και της ΑΕΚ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους αγώνες της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας. Η θεσσαλική ομάδα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην έχει απώλειες.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα έχουν σαφώς ευκολότερο έργο. Ο πρωταθλητής θα παίξει στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ακράτητο και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για να κάνει το 4Χ4 και να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στον Πανιώνιο και θέλει να φθάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως οδηγήσει τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι στο ταμείο… ανεργίας.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
18:00 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Ακράτητος
20:00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:30 (Αλκαζάρ) Λάρισα-ΑΕΚ
17:00 (ΑΚ Πηγαδιών) Ξάνθη-Λεβαδειακός
17:00 (Νεάπολης) Ιωνικός-Καλλιθέα
17:00 (Παγκρήτιο) ΟΦΗ-Ηρακλής
20:00 (Τούμπας) ΠΑΟΚ-Αιγάλεω
ΔΕΥΤΕΡΑ
21:00 (Καλαμαριάς) Απόλλων Καλαμαριάς-Ατρόμητος Αθηνών
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών